19 maart 2019

Van Gogh bij jou op de muur!

Van Gogh bij jou op de muur!

Ben jij toe aan frisheid en vrolijkheid in huis? Met het behang van de tweede collectie van Van Gogh gaat dat zonder meer lukken. Zo’n meesterwerk als de Amandelbloesem op je muur vormt een mooie blikvanger om eindeloos bij weg te dromen.

Bloemen binnen zijn fijn. Wil je dat ze niet verwelken maar dat je er altijd van kunt genieten? Check dan eens de tweede Van Gogh behangcollectie van BN Wallcoverings. Hierin staat het bekende schilderij de Amandelbloesem van de beroemde Nederlandse kunstenaar Van Gogh centraal.
 
Dat Van Gogh inspiratie haalde uit de Japanse kunst is je wellicht bekend. Maar weet je dat de Amandelbloesem een cadeau was voor zijn broer Theo en zijn vrouw Jo die een zoon hadden gekregen? Van Gogh schilderde een van zijn lievelingsonderwerpen: grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht, een symbool voor nieuw leven. En ben je niet zo van blauw, dan heb ik nog goed nieuws. Dit unieke behang is namelijk in verschillende kleurstellingen te krijgen en past dus ook zeker in jouw interieur.
 
Naast het bekende werk de Amandelbloesem kent de behangcollectie nog meer topstukken zoals de Bloeiende pruimenboomgaard (naar de Japanse kunstenaar Hiroshige die een enorme inspiratiebron voor Van Gogh was), en de Vaas met Chinese asters en tuingladiolen. Allemaal kleurrijke werken vol schitterende details die nu voor iedereen toegankelijk zijn dankzij deze nieuwe behangcollectie.
 
Oké, echte bloemen zijn heel fijn in huis. Toch geeft een wand met dit behang je waarschijnlijk meer voldoening door de langere houdbaarheid. Je hoeft ze geen water te geven en niet schuin af te snijden. Je hoeft alleen maar van ze te genieten… de komende jaren.

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay