28 mei 2018

Behang: terug van weggeweest!

Behang: terug van weggeweest!

Met behang kun je in je interieur een waar statement maken! Dat is waarschijnlijk de voornaamste reden waarom deze muurbekleding weer helemaal terug is. En laat ik nou net een muur hebben die wel een behangetje kan gebruiken…

Met behang kun je in je interieur een waar statement maken! Dat is waarschijnlijk de voornaamste reden waarom deze muurbekleding weer helemaal terug is. En laat ik nou net een muur hebben die wel een behangetje kan gebruiken…

De trend van dit jaar is vooral kleur en natuur. Kleuren als groen en roze vinden elkaar met dieren en bladeren en zelfs bomen. Veel combinaties zijn mogelijk, maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kan ik altijd terecht bij Decokay. Daar hebben ze een enorme behangcollectie, zodat je al snel van een saaie muur een ware eyecatcher kunt maken.

Het leuke van Decokay is dat de goed opgeleide medewerkers een professioneel oog hebben voor interieur, trends en kleur. Maar ook met de ‘technische’ kant helpen ze je op weg. Met een foto van mijn woonkamer en de muur die ik wil behangen ga ik die kant op. Op internet heb ik al van verschillende collecties mogelijke kanshebbers gezien, en gelukkig levert Decokay behang voor internetprijzen en krijg je het advies er gratis bij!

Ik blader eerst een aantal behangboeken door; Eijffinger, Behangexpresse, Decokay Design, AS Creations, BN Wallcoverings, Arte, Hooked on Walls en Dutch Wallcoverings, de hele ‘behangtop’ is vertegenwoordigd. En uiteindelijk vind ik in deze laatste wat ik zoek: fotobehang van een ‘oude meester’. Het Melkmeisje mag op mijn wand komen. Gaaf! 

Natuurlijk ga ik niet zomaar naar een speciaalzaak. De extra service die ik bij Decokay krijg is top. Ze rekenen precies uit hoeveel rollen ik nodig heb en als ik dat wil, kan ik zelfs een behangtafel lenen. Hoewel ik het niet nodig heb, zou ik zelfs bij Decokay een afstomer kunnen huren en ze verkopen ook behangafweekmiddel. Ze kunnen zelfs een behanger voor me inschakelen. En voor een optimaal resultaat is dat misschien in mijn geval helemaal niet zo’n gek idee!

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay