30 november 2018

Robuust materiaal op de muur

Robuust materiaal op de muur

Soms moet je een beetje ‘out of the box’ denken om je creativiteit de vrije loop te laten. En dat kan met deze geweldige nieuwe behanglijn ‘Industrial Style’. Kies je voor chique marmer, robuust koper of verfijnd leer? Die keuze is natuurlijk aan jou, maar laat je hier gerust inspireren!

Leer, koper, marmer, houtnerven. Oké het is misschien niet het eerste dat in je opkomt als je denkt aan behang op de muur… Maar wat een stoere collectie van AS Création! Onder de naam Industrial Style hebben ze een behanglijn ontworpen die niets aan de verbeelding overlaat.
 
En nu zullen de meeste mensen denken: ‘dat staat niet in mijn interieur’. En toch ga ik het tegendeel bewijzen. Want door de verscheidenheid aan kleuren en motieven past dit robuuste behang in vrijwel elke ruimte. Het marmer kan bijvoorbeeld heel mooi in een wat klassieker interieur. Combineer dat met gouden accessoires en je bent echt helemaal trendy.
 
Zoek je een meer industriële stijl? Dan kies je voor leer, hout of steen. Of misschien voor koperen vlakken. Deze rode, verroeste uitstraling is robuust, eigentijds en uniek. Heel leuk is dat ook deze vlakken in verschillende tinten zijn te krijgen; dus ook het kopergroen. Ik zie het al helemaal voor mij: een heerlijke oude plofbank en daarachter een behang met koperlook… alsof je je in een echte fabrieksruimte bevindt. Reken maar dat dat voor energie zorgt in je leefomgeving!
 
Mag het allemaal wat minder spannend, dan zijn mooie natureltinten met bijvoorbeeld een houtnerf, een leerprint of een rustige, grijze betonkleur een goed alternatief. Heel mooi te combineren met verweerd hout, of een mooie betonlook pvc of vinyl vloer. Trouwens, deze Industrial Style-collectie heeft ook nog metallic behang en tegeltjes behang… terug naar vervlogen tijden zou ik zeggen.
 
Kortom ben je echt op zoek naar iets unieks voor op de muur? Wil jij een wand er laten uitspringen en durf je een stapje verder te gaan? Dan is deze collectie absoluut de moeite van het bekijken waard!

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay