7 november 2019

Mooi en milieubewust van A House of Happiness

Mooi en milieubewust van A House of Happiness

Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 


Ik vind het altijd weer een feestje om met het interieur van mijn huis bezig te zijn. Struinen naar nieuwe gordijnen of een ander behang om de woonkamer mee op te fleuren. Maar ik probeer dat wel zo groen mogelijk te doen. Dat wil zeggen dat ik duurzaamheid in ogenschouw neem. Daarom ben ik blij dat verschillende woonproducenten hier ook bij stilstaan, zoals A House of Happiness.
 
Van dit Nederlandse bedrijf heb ik onlangs inbetween gordijnen gekocht. Natuurlijk gaven de kleuren en het dessin mede de doorslag, maar zeker ook speelde het milieubewuste aspect mee in mijn keuze. Ten eerste ontwerpt en vervaardigt A House of Happiness alle producten in eigen atelier waar zonnepanelen voor een groot deel van de stroomvoorziening zorgen. Ze transporteren hun gordijnstoffen bovendien in dozen met een dubbele functie: door een slim ontwerp kan er, nadat het als verpakkingsmateriaal is gebruikt, mee gespeeld of geknutseld worden. Hoe leuk!

Verder timmert dit merk hard aan de weg op het gebied van afvalsortering- en besparing, en water- en papierbesparing. Voor haar duurzame collecties gebruikt ze bovendien gerecyclede polyester garens van PET flessen. Ook wordt er bewust geteelde katoen gebruikt en tijdens het verven van textiel mogen geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Fijn voor de natuur en mensheid!

De duurzame collecties van A House of Happiness zijn te herkennen aan de groene hangers. Dus als je binnenkort op gordijnenjacht gaat, raad ik je aan deze collectie gordijnstoffen zeker eens te bekijken. 

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay