27 maart 2018

Een metamorfose voor oma’s kast

Een metamorfose voor oma’s kast

Na de trap heb ik inspiratie voor tien! Wat mij betreft nemen we het hele huis onder handen… Als ik verstandig ben dan doe ik de deuren en de kozijnen. Maar eerlijk gezegd kies ik liever voor iets ‘leuks’. De oude kast van oma bijvoorbeeld…

Door het opknappen van de trap heb ik weer helemaal inspiratie gekregen. Wat mij betreft nemen we het hele huis onder handen… Als ik verstandig ben dan zou ik moeten beginnen met de deuren en de kozijnen; die kunnen wel een likje verf gebruiken. Maar eerlijk gezegd kies ik liever voor iets ‘leuks’. Die oude kast van oma bijvoorbeeld… stel dat ik die eens een fikse metamorfose geef…

Eigenlijk is het een eiken gedrocht. Donkerbruin en hij voelt echt een beetje viezig en plakkerig aan. Hij staat niet voor niets in de garage te verstoffen achter een heleboel andere spullen. Maar stel dat ik deze kast lichtgrijs maak of wit. Of zwart! Dat zou pas echt een statement zijn! Of ik maak ‘m Scandinavisch groen aan de buitenkant en wit van binnen. Twee nieuwe handgrepen erop en oma’s kast kan weer jaren mee.

Je merkt het, het broeit en borrelt aan alle kanten… Zoveel ideeën, maar dit is een overzichtelijk karwei, dus ik laat de kozijnen en de deuren even voor wat ze zijn… Ik ga in elk geval even mijn licht opsteken bij Decokay. Daar ben ik vorige keer heel goed geholpen bij het schilderen van de trap. Zij kunnen mij vast vertellen welke verf ik het beste kan gebruiken…

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay