20 september 2019

Cosi-gordijnen voor rust en gezelligheid in huis

Cosi-gordijnen voor rust en gezelligheid in huis

Nog meer sfeer creëren in huis? Wist je dat je met gordijnen je interieur nog gezelliger kunt maken? De nieuwe gordijnen van de Cosi Carte Colori-collectie, by Holland Haag zijn geïnspireerd op de veelzijdigheid van de natuur. Met welke gordijnen geef jij je interieur een finishing touch?

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar de zomer zit er weer op. De lange avonden buiten zitten zijn vervangen door donkere avonden die je om negen uur het gevoel geven dat de dag erop zit. Dat is even slikken. Even maar, want stiekem vind ik niets gezelliger dan de gordijnen dicht te trekken en te genieten van de sfeer in huis. Zeker als ik daarin een beetje het gevoel van buiten, naar binnen kan halen.

En met mijn nieuwe gordijnen ben ik meer dan blij. In ons ‘oude’ huis trekt altijd wel wat kou naar binnen en die wil ik maar wat graag buiten houden. Want kou past niet bij mijn gevoel van gezelligheid. Overdag mag er veel licht binnenkomen, en dus ging ik op zoek.

De nieuwe Cosi gordijncollectie Carte Colori, by Holland Haag gaven mij de perfecte combinatie: vitrage en overgordijnen waarbij de kleur groen voor het heerlijke buitengevoel zorgt. De botanische print geeft een eigentijdse sfeer en past perfect bij de rest van mijn interieur. Ik kies voor de combinatie Apollo-overgordijnen en de Palma-vitrage die overdag de kamer gezellig maakt en ook voor een rustige uitstraling zorgt. 

Op advies van de medewerker bij Decokay laat ik de overgordijnen voeren. Zo houd ik de kou buiten, en zorg ik ervoor dat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft. Het resultaat mag er zijn: dankzij de Cosi-gordijnen is mijn woonkamer niet alleen knus, hij is nu pas echt helemaal ‘af’. 

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay