30 november 2018

De natuur in huis... met gordijnen

De natuur in huis... met gordijnen

Gordijnen uitzoeken is best spannend, er is immers zoveel aanbod dat het je kan gaan duizelen. Bedenk dan waar je rustig van wordt. Juist, van natuur! Ervaar de kalmte en sereniteit van het buitenleven in huis. Wees zen…

Ben je toe aan nieuwe gordijnen maar slaat de keuzestress bij het idee alleen al toe? Ik ken het probleem; gordijnen kleden je huis aan en zijn daarmee zo sfeerbepalend, dat je niet zomaar iets ophangt. Het kan dan ook uitmonden in een tijdrovende klus om de, voor jouw interieur, juiste beslissing in kleur, stof en motief te nemen.
 
Maar geen paniek, want in mijn recente zoektocht naar gordijnen ontdekte ik de New Naturals collectie van Holland Haag. Deze is helemaal geïnspireerd op de natuur, zowel in kleurenpalet als materialen en texturen. Kijk, daar word ik nou blij van.

De stoffen in deze collectie hebben een rijke uitstraling dankzij een natuurlijke linnen- of katoenlook. Ze zijn geweven met een mix van synthetische garens, waardoor de gordijnen ook in de loop der jaren hun kwaliteit behouden. De kleuren lopen uiteen van kobalt tot zeeblauw en van terracotta rood tot natuurlijke zand- en wittinten. En wat dacht je van trendkleuren als oudroze en olijfgroen! Of je nou kiest voor een effen stof of één met abstracte botanische prints, je haalt met deze collectie letterlijk de natuur in huis.
 
Mijn keuze is gevallen op een kamerhoog gordijn met wave plooi -een stabiele golvende plooi waardoor het gordijn nog mooier valt- in een zacht serene, groene tint met gemêleerd dessin. Neem zelf een kijkje bij Decokay en laat je inspireren door deze prachtige collectie. Profiteer bovendien in december van 15% korting op alle stoffen van Holland Haag.

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay