23 mei 2019

​Gordijnen, de kers op de taart

​Gordijnen, de kers op de taart

Gordijnen kiezen… hoor ik je al zuchten? Het is inderdaad geen makkelijke opgave. Welke stof en materialen passen bij je type woning en woonstijl? Eigenlijk moet je gewoon verliefd worden op gordijnen, je kijkt er immers elke dag naar.

Van de week ging ik met een vriendin op gordijnenjacht. Die vriendin was enkele weken daarvoor verhuisd naar een sfeervolle, karakteristieke jaren 30 woning. En zoals bij veel mensen was ook bij haar de aanschaf van gordijnen op de lange baan geschoven. Want tja, ze zijn enorm sfeerbepalend, maar moeten tegelijkertijd ook functioneel zijn. Daarbij, welke stof, kleur, dessin, type gordijn of ophangsysteem wil je? Ga er maar aan staan als je, zoals mijn vriendin, alles tiptop in orde wilt hebben.
 
Maar ik had een idee. Wanneer ze voor kwaliteit, allure en stijl wilde gaan zou ze dat vast kunnen vinden bij Decokay, een speciaalzaak met een uitgebreide collectie interieurstoffen.
En zo doken we in de wondere wereld van prachtige linnen gordijnen, luxe velours stoffen, natuurlijke structuren en verrassende dessins.
 
Mijn vriendin werd direct enthousiast van een chique, diepblauwe velours stof met elegante glans van het merk JAB. Dat zou de perfecte kleur en het juiste materiaal zijn voor gordijnen in haar woonkamer. Een warme stof met super-de-luxe uitstraling. Ze wilde aan de klassiek ogende stof een industriële knipoog toevoegen en viel als een blok voor de combinatie met zeilringen en een roede van hetzelfde materiaal. Erg gedurfde mix, maar mooi! Zo heeft ze in haar woning een vleugje koninklijke allure aangebracht, maar dan wel met een moderne twist. Al met al een geslaagde shopdag.

 

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay