8 februari 2018

Herfststormen en winterkou!

Herfststormen en winterkou!

Het kwik is al een paar keer onder nul geweest de afgelopen weken. Handschoenen aan, sjaal om, de autoruit krabben. Toch wel weer even wennen hoor.

Niet alleen ondervind je hinder van de vrieskou (hagel, sneeuw en ijs), maar ook van nattigheid, bijvoorbeeld wanneer het flink stort buiten.Bij onze achterdeur (waar iedereen door naar binnenkomt) hangt een bordje: “life is made of choices…. remove your shoes or scrub the floor”. Duidelijke taal ;) Geen discussie mogelijk, dus bij ons gaan de schoenen altijd uit. Weer of geen weer. Misschien is dit wel de beste oplossing, wanneer je iemand niet door het hele huis wilt volgen.Wanneer je liever de stappers aanhoudt, is het in eerste instantie verstandig om te kiezen voor een goede schoonloop mat. Schoonloopmatten voorkomen dat vuil in huis komt. Zoals rubberen deurmatten, kokosmatten of inloopmatten. Deze zijn verkrijgbaar bij Decokay.

Kies daarnaast voor een vloer die je goed kunt dweilen en waar geen vuil in trekt.


COREtec


COREtec

Deze pvc vloeren zijn verkrijgbaar in plank- en tegel formaat en worden, afhankelijk van de ruimte los (d.w.z. zonder click systeem of lijm) tegen elkaar aan op een vlakke, niet indrukbare ondergrond gelegd.

Je kunt bij het onderhoud van pvc vloeren volstaan met stofzuigen, vegen met een zachte bezem en van tijd tot tijd dweilen.


Decokay Design

Laminaatvloeren hebben een kunststof toplaag met een houtprint. Deze vloeren zijn in vele verschillende soorten verkrijgbaar. De voordelen van een laminaatvloer zijn: slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, kleurecht en een laminaatvloer is eventueel door handige doe-het-zelvers makkelijk zelf te leggen.


Decokay Design

Een voordeligere keus is vinyl. Dit is een zachte kunststof vloer. Eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contactgeluiden, comfortabel aan de voeten en leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins.  Wanneer er uiteindelijk toch nog familieleden of vrienden zijn die er een feestje van weten te maken, kunnen ze rechtstreeks doorlopen naar de bezemkast ;).

Laat je informeren bij Decokay welk type vloer het beste bij jou past.

Gepost door Janneke Potuyt

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay