16 december 2020

X-mas 'all the way'... maar dan thuis

X-mas 'all the way'... maar dan thuis

Je kijkt er een jaar naar uit en dit keer anders dan anders, maar toch is het weer zover: Kerst! Haal die boom maar naar binnen, trek je mooiste tafelkleed en servies tevoorschijn en maak je huis knus met kerstige decoraties. Voor welke kersttrend ga jij?

Kerst betekent voor mij meestal afreizen naar een warm oord, waar ik me dan heel ‘kerstig’ voelde tussen de palmbomen, kitscherige decoraties en met m’n tenen in het zand. Ik ben namelijk niet zo goed met donkere dagen, dus zoek graag het licht op. Omdat het dit jaar niet mogelijk is door Corona, ga ik dit jaar ‘all the way’ met het aankleden van mijn huis.

Een heerlijk geurende denneboom binnen, en ook eentje in de tuin. Behangen met lampjes en fonkelende versieringen. Een rijkelijk gedecoreerde tafel, veel sfeerlicht en natuurlijk lekker eten. Ik wil er een sprookje van maken, voor even betoverd zijn door de magie van Kerst. 

Maar hoe pak ik dat aan? In een online zoektocht naar de kersttrends van dit jaar werd ik blij verrast. Wat is er veel mogelijk! De trends waarin je accessoires aanschaft die je na Kerst ook kunt gebruiken spreekt mij aan. Want waarom zou je al dat moois maar eenmaal per jaar tevoorschijn halen? Ook Nature’s Gift met verrassende kleuren als saliegroen, mistig grijs en ‘bevroren’ pasteltintjes vind ik prachtig. Maar wat echt bij mij past is de trend Wild Glam! Een exotische warme kerst met Afrikaanse invloeden. Daarin voel ik me natuurlijk helemaal thuis. Veel goud, bruintinten en terratinten, dierenprints, veren, vruchten geven een super elegante en luxueuze uitstraling. Gouden jackfruit en kerstballen met panterprint zijn echt weer eens iets anders toch?!

Ik ben meteen geïnspireerd om ook andere accessoires in huis, zoals sierkussens en plaids, een toefje goud te geven. Ik zit er zelfs over te denken enkele wanden te verven of te behangen in een okergouden en cacaobruine tint. Wie weet ga ik Kerst in Nederland nu zo leuk vinden dat ik nooit meer weg wil!

Gepost door Ivanka Eggly

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay