28 april 2021

Laat me slapen!

Laat me slapen!

Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 

Ik ben dol op de zomer. De warmte van de zon, met vrienden heerlijk in de tuin eten en borrelen tot laat in de avond. En daarna zo lekker rozig je bed inrollen. Want ja, ik ben ook dol op slapen. Echt, een fijnere hobby is er niet. Het is goed voor je en nog gratis ook!

Maar je moet er dus ook niet aankomen hè? Aan die nachtrust. Tot een aantal jaar geleden waren het vooral mijn kinderen die me uit mijn slaap hielden. De laatste jaren is mijn gebroken nachtrust vaak te danken het gezoem van insecten rondom mijn hoofd. Om knettergek van te worden. Vooral omdat ze steevast verdwenen lijken te zijn als je uiteindelijk besluit het licht aan te doen... Tot je het licht weer uitknipt.

Juist omdat mijn nachtrust me zo lief is, neem ik dit jaar maatregelen. Insecten zullen deze zomer vooral onze tuin sieren en niet langer rondom mijn hoofd zoemen. Bij Decokay heb ik advies gekregen over horren die op maat gemaakt kunnen worden voor mijn ramen en zelfs voor mijn schuifpui. Die laatste is zelfs nagenoeg onzichtbaar wanneer hij niet gebruikt wordt. Bij Decokay is er keuze uit horren op maat van Unilux, Luxaflex® en Decokay Design. Rolhorren, hordeuren, plisséhorren, vaste horren, allemaal kunnen ze op de juiste maat worden gemaakt. Zo is er voor elk soort raam en deur een passende hor.

Deze week worden hier de maten opgenomen en wanneer de horren klaar zijn, laat ik ze ook direct door Decokay monteren. Deze zomer komt het enige gezoem bij mij thuis van de wekker!

Gepost door Jikke Feenstra

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay