25 juni 2021

Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis

Oeh lala, hotel chique… maar wel thuis

Hoe krijg je die hippe hotel chique uitstraling? Past hotel chique in de woonkamer of slaapkamer? Werk je met goud of zilver? Gezien op VT Wonen; hotel chique is het nieuwe hip!

Een hotel chique interieur is helemaal trendy. Maar weet jij precies wat het is? Binnen de hotel chique stijl gebruiken ze veel hoogwaardige materialen. Dit om in huis een gevoel van luxe te creëren. 

Je zou toch denken dat hotel chique alleen geschikt is voor grote, statige landhuizen en metershoge grachtenpanden, maar niets is minder waar. Met de juiste kleuren en materialen richt je jouw huis zo hotel chique in. Centraal binnen de hotel chique-stijl staan in elk geval donkere kleuren, fluwelen stoffen, glimmende materialen en marmer;  een marmeren eettafel met velvet stoelen. Dat is pas wentelen in weelde!

Geniet je enorm van een nachtje weg in een luxe ingericht hotel? Dan is deze stijl meer dan geschikt voor jou! Kleine veranderingen maken vaak al een groot verschil. Lampen met rookglas, een hoogpolig vloerkleed, een velours bank of één super grote vaas op de eettafel. 

Wil je echt all the way? Denk dan groots en pak ook de muren, vloeren en raamdecoratie aan. Pak je de muren aan? Kies dan voor een behang met luxe print of behang in goudkleur. Kleuren die het goed doen binnen de hotel chique stijl zijn antraciet, bordeauxrood, okergeel en donkergroen. Als je aan de slag gaat met verf, denk je er dan ook aan om je plafond in de tint van de muren mee te verven?
Kortom, hotel chique in een handomdraai!

Gepost door Karin Jansen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay