21 december 2018

I’ll be home for X-mas…

I’ll be home for X-mas…

In ’the most wonderfull time of the year’ koester je de mooie momenten, blik je terug en maak je plannen voor het nieuwe jaar. En er is veel gebeurd het afgelopen jaar, ik heb veel projecten opgepakt waar ik nu nog plezier aan beleef. Ben je benieuwd wat mij verder heeft bewogen dit jaar? Lees dan snel de blog.

Home, huis, thuis… dat is waar we willen zijn tijdens de Kerst. Je thuis moet goed voelen, je wilt er kunnen opladen. En ze zeggen niet voor niets ‘home is where the heart is’; ook mensen maken – net als je interieur - van je huis een echt thuis. 

In Denemarken noemen ze dat gevoel ook wel ‘hygge’. Eigenlijk is het niet letterlijk te vertalen, maar het betekent iets als comfort, warmte en saamhorigheid. In het koude Denemarken is dit een manier om de lange, koude en donkere winters door te komen. Ik kijk rond in mijn huis, de kerstboom met Scandinavische hangers staat. Mijn lichte interieur, kaarsjes, lichtjes en accessoires geven mij dat ‘hygge’-gevoel. 

Het is ook een mooi moment om alle -grote en kleine- projecten van afgelopen jaar de revue te laten passeren. Van het schilderen van de trap met speciale traplak, het restylen van oma’s oude kast, maar ook de nieuwe, warme, zandkleurige vouwgordijnen voor het raam. En laat ik het behang met steenmotief in mijn zoons slaapkamer niet vergeten. Ideeën had ik genoeg en die kon ik met hulp en producten van Decokay ook werkelijk vorm geven. Welke klus ik ook had bedacht… ik kreeg op elk moment advies waar ik iets aan had. 

Samen met Decokay heb ik ons verbouwde huis tot leven gebracht. En nu kan ik hier met een warm gevoel de feestdagen vieren. Maar natuurlijk niet zonder ook nog even vooruit te blikken. Ik ben al bij Decokay geweest voor een nieuwe vloer in de woonkeuken. Een prachtige betonlook van pvc. Dat wordt een project voor volgend jaar. Maar ik kijk daar ontzettend naar uit. Want hoe leuk ik klussen ook vind, ik ben blij dat Decokay mij deze klus uit handen neemt. En je snapt dat doe ik met een gerust hart. Kom maar op met dat nieuwe jaar!

Ik wens jullie heel fijne feestdagen en een ‘hygge’ home! 

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay