15 oktober 2018

Met welke kleuren combineer je Spiced Honey?

Met welke kleuren combineer je Spiced Honey?

De kleur van het jaar 2019 kwam bij mij meteen binnen. Letterlijk en figuurlijk, want ik wil maar één ding… Spiced Honey in mijn huis! Nu nog even zien waar en in combinatie met welke andere kleur van de vier paletten die hier bij horen…

Ik twijfel vaak over de kleur op mijn muren. Doe ik alle wanden in dezelfde tint, of kies ik ervoor om met één wand een statement te maken? Toen ze onlangs Spiced Honey als de kleur van het jaar 2019 lanceerden, was ik meteen om: die kleur moet ik thuis op de wand hebben!
 
Omdat Spiced Honey zo veelzijdig is, hebben de kleurspecialisten maar liefst vier kleurenpaletten ontwikkeld die hierbij passen. Ze heten: Think, Dream, Love en Act.
Deze vier onderwerpen komen voort uit het hoofdonderwerp: ‘Let the light in’. Alle vier paletten staan voor energie, ambitie, sfeer en het verwezenlijken van dromen.
 
Think. De naam zegt het al; nadenken. Dit palet geeft je geest de vrije ruimte. Aardse en warme kleuren staan centraal: van zwart tot donkerbruin en grijs en lichte taupe.
Bij Dream staat het lekker wegdromen, maar ook het verwezenlijken van dromen, in de spotlights. Zachte kleuren en pastels staan voor volwassenheid. Kortom: ben jezelf!
Het kleurenpalet Love heeft als gedachte ‘lief zijn voor jezelf en anderen’. Aan de basis van dit palet liggen groente en fruit. Oranje/bruin, aqua of olijf zijn hierin belangrijk.
En het vierde palet is Act. Ga iets ondernemen, kom in actie, dat is de kern. Niet teveel nadenken, maar doen! De kleuren zijn opwekkend en fris, van mosterdgeel tot groen en lichtblauw.
 
Welk palet spreekt jou het meeste aan? Ik heb persoonlijk een heel warm gevoel bij ‘Love’. Eén van de kleuren heb ik al in mijn huis, dus dat zou mooi combineren met Spiced Honey. Weet je wat, ik gooi de Flexa Visualizer App er tegenaan. Dan kan ik in levenden lijve zien hoe de kleur op mijn muur staat. Dat is misschien wel handig voordat ik een definitieve beslissing neem.

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay