7 mei 2019

​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!

​Laat je buitenboel stralen – en krijg een Nationale Tuinbon cadeau!

Is jouw buitenboel toe aan een nieuwe lik verf? Laat je buitendeuren en kozijnen stralen met de LBH buitenlakken van Wijzonol. Je krijgt er nu een Nationale Tuinbon van € 7,50 per 2 liter bij cadeau. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!

Opstaan terwijl het licht door de ramen valt, wakker worden met het gefluit van de vogels en na het werk nog even genieten van de zon. Dat kan maar één ding betekenen: het is voorjaar! Niet alleen ik lijk uit een winterslaap te ontwaken, ook buiten komt alles weer tot leven. Binnen mum van tijd keert de kleur groen terug in mijn tuin en weet ik dat er een klus op me ligt te wachten: het buitenwerk is toe aan een nieuwe lik verf!
 
Ik houd van schilderen en trek deze taak dan ook graag naar me toe. De bijna meditatieve handeling om mijn buitendeuren en kozijnen zo mooi mogelijk in de verf te krijgen, heeft een rustgevend effect op me. Omdat ik dit natuurlijk niet elk jaar wil doen, gingen we op zoek naar een duurzame oplossing zodat we maximaal van mijn schilderwerk kunnen genieten.
 
De kleur? Donkergroen. Maar welke verf gingen we kiezen? Bij Decokay vonden we de duurzame buitenlakken van Wijzonol. Niet alleen zijn deze helemaal ingespeeld op het weerbarstige Nederlandse klimaat, met hun LBH SDT Ultra Hoogglanslak ziet de buitenboel er de komende tien à twaalf jaar weer stralend uit. Dat we bij aanschaf van twee liter ook nog eens een Nationale Tuinbon van € 7,50 cadeau kregen, was de kers op de taart.
 
En zo stond ik onlangs mijn buitendeur te schilderen, om een paar uur later voldaan en ontspannen met een kop koffie te genieten van niet alleen mijn schilderwerk, maar ook van de rijk gevulde plantenbakken die ik uitkoos met mijn Nationale Tuinbonnen. Dat is nog eens genieten van het voorjaar!

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay