1 januari 1900

Waan je op Ibiza... in je eigen tuin!

Waan je op Ibiza... in je eigen tuin!

Een loungeterras in Ibiza-stijl maakt een zomers plaatje compleet. Kaarsen, doeken, kussens in vrolijke kleuren. Met als betrouwbare basis je houten tuinset.

Een heerlijk zonnetje zorgt er vaak voor dat ons leven zich vooral buiten afspeelt. We trekken de barbecue uit de schuur en genieten van lange, zwoele avonden in de tuin. Leve het buitenleven! En daarom vind ik het ook heerlijk om mijn tuin als een soort tweede woonkamer in te richten.

Een loungeterras in Ibiza-stijl completeert mijn buitenleven-gevoel. Kaarsen, doeken, kussens in vrolijke kleuren. Relax is het toverwoord. Met als betrouwbare basis mijn houten tuinset, die heb ik trouwens naturel gehouden, ik voeg liever kleur toe met accessoires...

Aan mijn houten schutting hang ik dan kleurige bloemen zoals petunia’s; als je die goed verzorgt kunnen ze een hele zomer mee. De tuin wordt dé plek waar ik energie op doe en kan relaxen tegelijkertijd.
Ik kies voor een zomerse Ibiza-look op mijn terras. Veel kleur, kwasten, franjes, kussens en dus ook mijn tuinbankje moet eraan geloven. De basis van het bankje maak ik antraciet, zodat ik met accessoires de Ibiza-kleuren kan toevoegen. Wil ik dan volgend jaar een andere stijl, dan hoef ik niet mijn bankje opnieuw te schilderen. 

Voor de schutting is dat anders. Die kan ik wel mooi ‘versieren’, maar het houtwerk moet wel tip-tip in orde zijn net als de kozijnen en buitendeuren. Echt zo’n rotklus waar je ontzettend tegenop kunt zien: het schilderen van deuren, kozijnen en schutting. Pfff… met een schuin oog kijk naar de twintig meter schutting. Nouja, eerst maar een plan de campagne maken. De basis moet goed zijn, dan komt de aankleding vanzelf: het afstylen is het leuke deel dus daar kijk ik ontzettend naar uit.

 

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay