29 april 2019

​Magazine STYLING boordevol inspiratie

​Magazine STYLING boordevol inspiratie

Ik kruip eens lekker met een kop thee en het nieuwste STYLING Magazine van Decokay op de bank. Ik ben heel benieuwd wat de actuele trends zijn als het gaat om de aankleding van ons huis…

Wat zijn de actuele woon- en interieurtrends? Welke hypes hebben de jaarwisseling overleefd en welke niet? In het nieuwe STYLING Magazine 2019 van Decokay nemen ze ons mee in de ‘must haves’ op styling-gebied.
 
Wat leggen we op de vloer? Nog steeds is de visgraat razend populair. Een visgraatmotief of Hongaarse punt is van alle tijden. Vroeger in kastelen en landhuizen, maar vandaag de dag een vloer waarmee je de show steelt: chique en warm! Nieuw bij Decokay is nu ook de laminaatvariant in visgraat. Die is ook nog eens fijn voor de portemonnee.
 
Het type bekleding voor het raam is niet aan veel trends onderhevig. Je kiest raambekleding uit die bij jouw woonstijl past en die bovendien functioneel is. Of het nu gaat om gordijnen, jaloezieën, rol- of vouwgordijnen, plissés of dupligordijnen. De ontwikkeling die we hierin zien, zit ‘m vooral in dessins, bediening, materiaal en kleur. Zo zijn er jaloezieën met een kleurverloop, bijvoorbeeld van groen naar wit. Prachtig. En ook zijn kamerhoge metallicachtige stoffen heel trendy.
 
Als we kijken naar de muren, dan hebben we het over behang en verf. Elk jaar wordt het kleurenpalet weer anders. Eén ding is duidelijk: er mag wel meer pit op de muur. Wat fellere en minder voor de hand liggende kleuren zoals flamingo roze en grasgroen. Wil je het wat rustiger houden dan mag je richting beige-goud gaan denken, of de kleur van het jaar 2019: Flexa’s Spiced Honey. Toch liever behang op de muur om een statement in je kamer te maken? Botanische prints, eigenlijk alles om de natuur in huis te brengen, blijven ook komend jaar de boventoon voeren. Net als behang dat de uitstraling heeft van ruwe materialen zoals een bakstenen muur, koperplaten, of een leerprint.
 
Natuurlijk valt er nog veel meer te lezen in dat heerlijke magazine. STYLING zit namelijk boordevol inspiratie om je huis tot leven te brengen. Ga er maar eens lekker voor zitten, dat heb ik ook gedaan!

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay