10 april 2018

Oma’s kast is klaar voor de toekomst

Oma’s kast is klaar voor de toekomst

Gewapend met een pot verf van Sigma uit de serie S2U Nova en goede kwasten, ga ik weer aan de slag. Ik ben er blij mee, want bij het opknappen van mijn trap heb ik uit dezelfde serie de traplak gebruikt. Echt prachtige verf en in vrijwel alle kleuren te mengen!

Dat was het ritje naar Decokay meer dan waard: gewapend met een pot verf van Sigma uit de serie S2U Nova en goede kwasten, ga ik weer huiswaarts. Ik ben er blij mee, want bij het opknappen van mijn trap heb ik uit dezelfde serie de traplak gebruikt. Echt prachtige verf en in vrijwel alle kleuren te mengen. Zelfs vanaf het staaltje Scandinavisch groen dat ik had meegenomen, konden ze de juiste kleur maken. 

Voordat ik aan de slag kan met de kwast en verf, moet ik de kast eerst goed schoonmaken. Er zit veel viezigheid op, maar St. Marc ontvet en maakt schoon te gelijk. Het water in mijn emmer is letterlijk bruin; voor de zekerheid maak ik de kast twee keer schoon. Er zit gelukkig geen was of olie op, dus schilderen is geen probleem. Ik schuur de kast wel nog even licht op en neem ‘m daarna af met een vochtige doek. Alle kieren en gaten laat ik zitten, dat vind ik mooi bij de leeftijd van de kast passen. Als de kast droog is, zet ik ‘m in de primer, die hebben ze van hetzelfde merk en dat geeft een optimaal resultaat.

Omdat ik heel graag een rustige uitstraling wil, heb ik voor matte verf gekozen. Het voordeel van deze lak van Sigma is dat huidvet niet kan inwerken op de verf, waardoor die altijd hard blijft. Verder zorgt de matte verf voor een rustig effect. En zo wordt oma’s kast precies als ik voor ogen had: een echte eyecatcher in ons huis en dankzij deze goede verf weer jarenlang mooi! 

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay