27 mei 2020

Blij wakker worden in de Master Bedroom

Blij wakker worden in de Master Bedroom

Is jouw slaapkamer dé plek waar je kunt ontspannen na een drukke dag? Die volledig naar je zin is ingericht en waar je helemaal jezelf kan zijn? Of je nu gaat voor een romantische slaapkamer met een inloopkast of een robuuste inrichting met zelfgemaakte kledingkast die de hele wand bestrijkt: je slaapkamer is dé plek om je helemaal thuis te voelen!

Een landelijke slaapkamer met een prachtig bloemenbehang? Of toch een moderne slaapkamer met accessoires van natuurlijke materialen? Geniet jij ook zo van inspiratie opdoen voor het inrichten van je slaapkamer? Ik wel! En het mooie is: er is zoveel leuks om uit te kiezen! 

Ik moet even iets opbiechten. Vroeger had ik een knalroze slaapkamer. Van mijn behang tot mijn deur, mijn vloerbedekking en zelfs mijn plinten: alles was zuurstokroze. Uren zat ik er om muziek te luisteren met vriendinnen en te experimenten met make-up en hippe haarstijlen. Toen al was de slaapkamer een plek om te ontspannen en helemaal mezelf te zijn.

Ok, fast forward naar 2020. Roze is mijn slaapkamer allang niet meer, maar met zijn zachtgroene muren en lichte vinylvloer is het nog steeds een plek die uitstraalt wie ik ben, en waarin ik me op mijn gemak voel. Met een bed dat met zijn fijne beddengoed aanvoelt als een warm nest, gecombineerd met prachtige gordijnen die de kamer een rijk uiterlijk geven. 

Ook handig om in de avond het licht buiten te houden, en de koelte lekker binnen. Omdat ik houd van praktische, functionele oplossingen, heb ik een wandkast waarin ik mijn garderobe ruimschoots kwijt kan. 

En zo is mijn slaapkamer nog steeds de plek waar ik kan ontspannen na een drukke dag, en ik heerlijk in slaap kan vallen na het lezen van een goed boek. En soms, heel soms, droom ik van mijn roze slaapkamer van toen ik tiener was. Om vervolgens heel blij wakker te worden in mijn heerlijke slaapkamer, die ook nu, helemaal naar mijn zin is!


 

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay