7 augustus 2020

Raambekleding als functionele sfeermaker in huis

Raambekleding als functionele sfeermaker in huis

Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

De mogelijkheden om de zon buiten te houden zijn eindeloos. Je kunt kiezen voor buitenzonwering met bijvoorbeeld een mooie luifel, of een screen. Functioneel, maar het voegt niet echt iets toe aan je interieur. Ben je op zoek naar een oplossing die én de zon buiten houdt, én sfeer maakt in jouw huis, dan is er veel raambekleding die hiervoor een oplossing biedt.
 
De meeste raamdecoratie kan in elk geval het daglicht temperen en regelen. Hierdoor komt er minder zonlicht naar binnen. Dat wil trouwens niet zeggen dat het ook een warmtewerende functie heeft. Daarnaast biedt het privacy en heeft het een isolerende werking. Je kunt het handmatig bedienen of met een elektromotor. En kan er niet in de kozijnen geboord worden, kan de raambekleding worden bevestigd met een magneetsysteem. Dit is dé oplossing bij kunststof kozijnen.
 
Echte zonwering moet dus aan de buitenkant gebeuren. De naam binnenzonwering dekt eigenlijk de lading niet omdat je alleen de felheid van het binnenkomende licht kunt regelen. Daarom praat ik liever over raambekleding of raamdecoratie. En die is er in allerlei varianten, zoals shutters, jaloezieën, rol- en vouwgordijnen, multishades, dupligordijnen en plissés. Bij Decokay vind je een uitgebreid assortiment in de huismerkcollectie én van veel andere merken. En niet onbelangrijk, de mensen van Decokay nemen de tijd om samen met jou te kijken wat de mooiste en meest praktische oplossing is.
 
Wist je dat Decokay naast raambekleding een uitgebreide collectie van het gunstig geprijsde eigen merk Decokay Design heeft in verf en vloeren (laminaat, PVC, tapijt en vinyl)? De service van Decokay stopt niet na jouw aankoop. De winkel staat bekend om haar perfecte meetservice en montageservice. Heel handig dat de vakman dat nog even voor je doet, bij een nauwkeurige klus zoals raambekleding opmeten en bevestigen of het leggen van een vloer.

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay