12 september 2019

Pastelkleuren 2.0

Pastelkleuren 2.0

Pastelkleuren, die kennen we nu wel? Nou echt niet! De Trendy Pastels van Wijzonol combineren zacht en sterk, met kleuren die je huis moderner en gezelliger maken dan ooit. Kies nieuwe kleuren zoals groen en blauw en combineer deze met de zachte, romantische kleuren die je van pastels gewend bent. Cosy, harmonieus en modern.

Met het zachter worden van de temperatuur, vind ik het fijn om ook wat zachtere kleuren om me heen te verzamelen. Zo koop ik zachtroze sneakers, een tas in fijne pasteltinten én haal ik allerlei kleurrijke accessoires in huis. Het is alsof de zomer mijn huis is toegetreden. Het liefste zou ik deze kleuren een permanente plek in ons huis geven, zodat ik er het hele jaar van kan genieten. Hoe ik deze kleuren dan kan combineren met de rest van mijn interieur, die je toch best modern kan noemen, vind ik nog een uitdaging. Ik besloot de proef op de som te nemen: voor mijn werkkamer ging ik de inspiratie die de zachte kleuren me geven, én de rustige kleuren om lekker in te werken, met elkaar combineren.

Op een warme middag wandelde ik de Decokay binnen voor een goed advies. Zoals altijd hoefde ik niet lang zoeken: zodra ik de kleuren van de Trendy Pastels-verf zag, was ik enthousiast. Deze mix van moderne pastelkleuren bood niet alleen de vertrouwde lichte, romantische kleuren, zoals lila en geel, maar ook nieuwe, robuustere kleuren zoals groen, blauw en een grijsbruine tint. Het zijn kleuren waarmee ik eindeloos kan combineren, en waarmee ik een uitgesproken statement maak: stoer en zacht tegelijk. Net zoals ik zelf ben.

Ik kies voor de diepblauwe kleur met speelse, frisse accenten van lila en groen. Perfect voor mijn werkkamer: krachtig en modern zoals de rest van mijn interieur, met de zachte kleuren die mij het hele jaar door het gevoel van de zomer geven. 
 

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay