28 oktober 2020

Oktober nu digitale woonmaand met interieurtrends

Oktober nu digitale woonmaand met interieurtrends

Traditiegetrouw is oktober de woonmaand. Na de zomerse maanden waarin we graag en veel buiten zijn, nodigt de onvermijdelijke herfst uit tot knusse avonden binnen. In oktober worden de nieuwste trends op woongebied gepresenteerd. Dat gaat dit jaar op een digitale manier, niet minder leuk, wel corona-proof!

Oktober is bij uitstek de maand in het jaar waar interieur liefhebbers reikhalzend naar uitkijken. Ook ik kan me op deze maand verheugen! Vorig jaar liepen mijn vriendinnen en ik nog rond op de woonbeurs om de nieuwste trends te zien. Dit jaar ziet de woonmaand er heel anders uit. Corona dwingt ons, net als op veel andere terreinen, anders te denken en doen. Zo kon je van 1 tot en met 10 oktober de woonbeurs digitaal bezoeken. Ook wel weer eens leuk en moedig, die verandering van concept. Laten we die maar gewoon omarmen! 

Welke trends omarm jij?
In tijden van verandering en onzekerheid, zoeken we comfort en stabiliteit in de basis. En soms, zoals in mijn geval, is de weg daarnaar toe een lange weg vol hobbels. Zo hebben wij al tijden grootse verbouwplannen. Deze plannen lijken nu, na vele omzwervingen toch vaste vormen aan te nemen. 

We gaan wonen en koken omdraaien. In de nieuwe ruimtes ga ik de nieuwste trends toepassen. De woonkamer wordt omgetoverd tot een grote woonkeuken met enorme tafel en de relatief kleine keuken wordt een knusse tv kamer met een grote bank en veel kussens. Op de vloer komt een mooie poef of een hip vloerkussen. En er moet zeker een mooie plek komen voor een pronkkast voor de pareltjes die we overal en nergens vinden. 

De keuken wordt uitgevoerd in de kleur kiezel, een prachtig warme naturel tint, die het mooi doet met een donkerdere achtergrond. Wie weet komt de nieuwe Flexa kleur van 2021, Brave Ground wel op de muur. Juist die eenheid die ik in mijn interieur wil brengen, creëer ik met deze kleuren die elkaar complementeren. En welke trend mag er volgens jou nog meer niet ontbreken als de verbouwing straks achter de rug is?

Gepost door Willeke van Uden

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay