9 september 2020

Zwart in je interieur: verrassend, elegant en sensationeel

Zwart in je interieur: verrassend, elegant en sensationeel

De kleur zwart in je interieur. Zwarte raamkozijnen of zwarte deuren. Of een zwarte muur. Zwart kiezen: dat moet je durven!

Als je je interieur een nieuwe look geeft, is zwart misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt. Toch biedt de veelzijdigheid van zwart, genoeg mogelijkheden om dé blikvanger te worden in je huis, met een elegante en sensationele uitstraling. Hoe je dat doet? Lees snel verder!

Spelen met kleur? Dat heb ik altijd gedaan in mijn interieur. Maar spelen met contrast, daar had ik minder ervaring mee. Tot nu toe. Tijdens een make-over van mijn eethoek deed ik wat ik nog niet eerder heb gedaan: ik ging voor de elegantie van contrast, met de veelzijdigheid van zwart in de hoofdrol!

Gebruik vooral lichte kleuren in je interieur, dan lijkt je huiskamer groter. Als ik iets in al mijn jaren als interieurliefhebber heb onthouden, is het dat wel. Vandaar dat ik in de weer ging met lichte kleuren tijdens een make-over van mijn ietwat saaie eethoek. Leuk, maar niet helemaal wat ik zocht. Het mocht wat spannender, en tegelijkertijd elegant en sensationeel. Maar hoe ging ik dat aanpakken? 

Bij anderen had ik het al vaak gezien: een prachtig zwart behang met een leuke print. Dat wilde ik ook. Een kwestie van uitproberen en vooral een kwestie van doen!

Dus ging ik aan de slag met een prachtig zwart fotobehang met felgekleurde bloemen, die de eethoek tot leven brengen. De kozijnen, die ik heb voorzien van een glanzende zwarte verf, laten mijn tuin als een schilderij de keuken in komen. Wat een licht! En zoveel meer om naar te kijken. Dus twijfel je nog over zwart in je interieur? Ik kan maar een ding zeggen: doen!

Gepost door Iris Bouwman

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay