natuurlijke_kleuren_combineren_in_je_interieur20210413131717.webp

Aardse kleuren in de woonkamer

Denk je aan aardse, natuurlijke kleuren, dan denk je misschien aan terracotta of okergeel. Durf jij te gaan voor aardse en rustige kleuren? Dan maak je van je huis een thuis. Laat je verrassen door de kleuren uit de natuur.

Klei, modder, of mosgroen? Kleuren waar je misschien niet meteen aan denkt als je je huis een make-over wilt geven. Toch zou je dat eens moeten doen. Waarom? Omdat je niet alleen rust in je huis, maar ook rust in je hoofd creëert. De kracht van de natuur in je huis halen doe je zo!

Kijk eens naar buiten en zie hoe de kleuren van de natuur elkaar perfect aanvullen. Die balans in kleuren kun je heel goed in huis brengen. Begin bijvoorbeeld met naturel tinten. Leemgrijs, zand, of een donkere houttint geven meteen sfeer aan je interieur. En het voordeel is dat je er eindeloos mee kunt combineren; de kleuren passen van nature bij elkaar, vullen elkaar aan zonder dat het too much wordt. Ook kun je er natuurlijk een kleuraccent aan geven zoals rood, oranje of een zeeblauwe tint.

Welke materialen kies je? Rotan, jute, en ook linnen geven een extra dimensie aan je interieur. Zo breng je de comfortabele sfeer die de natuur te bieden heeft in huis.
 
Met accessoires geef je de finishing touch. Een kast van onbewerkt hout, een tafel met knoesten of een bank in een kleur uit de natuur. Zo breng je de natuur naar binnen, en waan je je elke dag buiten. Ideaal voor je thuiswerkplek, badkamer en huiskamer. Spreekt modern en strak meer aan? Dan combineer je een kleikleurig bruin op de muur met een paar witte shutters en een rechte, lederen bank.

Dus ben je op zoek naar rust in je hoofd en in je huis? Dan zijn aardse kleuren precies wat je nodig hebt!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay