kleuren_uit_de_natuur_op_je_muur20210413133151.webp

Warme aardetinten op de muur

Een beetje natuur op je muur, durf jij het aan? Houd je van natuurlijke kleuren maar heb je geen idee hoe je dit op je muur verwerkt? Welke kleuren kies je en wat doe je in de rest van je interieur?

Met aardse kleuren breng je de rust en kalmte van de natuur in huis. En dat kan heel fijn zijn, zeker als je veel tijd thuis bent. Hoe maak je van je huis een oase van rust?

Kies bijvoorbeeld voor een neutrale kleur op je muur. Leemgrijs of mosgroen zijn prachtige kleuren om rust en gezelligheid te brengen. Ga je voor donkere kleuren, kies dan voor modder of klei, kleuren die perfect combineren met andere natuurlijke materialen zoals hout, linnen en rotan.

Welke materialen passen bij deze natuurlijke uitstraling? Je kunt kiezen voor verf in een aardse tint, maar ook gaan voor behang van met bijvoorbeeld een linnen- of jute uitstraling. Deze materialen geven een bijzonder effect omdat ze spelen met licht, en zo een extra dimensie geven aan je interieur. En ze behouden tegelijkertijd de warmte en rust die je terugvindt in de natuur.

Combineren van deze aardse kleuren doe je met meubels en accessoires in de materialen die de natuur gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor white wash deuren, kasten van onbewerkt hout, of een lampenkap van bamboe. Met deze accenten maak je van je huis een levend schilderij met warmte, gezelligheid en comfort.

En weet je wat zo fijn is? Aardse kleuren passen in elke woonstijl. Dus ga je voor industrieel, landelijk, klassiek of romantisch? Met de schoonheid en eenvoud van de natuur, breng je rust en comfort in je huis. En jij stylt het zo af dat jouw aardse kleuren precies passen bij jouw woonsmaak.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay