babyopdevloer20210705114919.webp

Welke vloer in de babykamer

Welke vloer in de babykamer? Aan het soort vloerbedekking in de babykamer wordt een aantal unieke voorwaarden gesteld. Praktisch, én prettig om precies te zijn.

Baby’s leren door voelen. Lekker kunnen kruipen hoort daarbij. Dat betekent zachte vloerbedekking dus. Maar het gaat wel eens mis met een aantal lichamelijke functies van je oogappel…

Een vloer die tegen vuil en vallende voorwerpen kan is natuurlijk PVC of laminaat. Maar vinyl heeft dezelfde voordelen, en is zowel warmer, als zachter. Iets waar jij niet zoveel last van hebt, maar als je zelf in de winter over de vloer moest kruipen... zeker wel.

Eigenlijk is gladde, harde vloerbedekking dan ook alleen prettig als ondergrond in de babykamer, met een lekker zacht kleed er overheen. Je hebt tegenwoordig kleden in alle mogelijke vormen, maar bij Decokay kun je ook een kleed op maat bestellen in elke gewenste vorm (ook ronde en organische vormen).

Het voordeel van een kleed op maat is dat je het kleed precies in de overgebleven loopruimte kunt laten passen zodat je het makkelijk weer kunt vervangen. Daarnaast is de keuze van standaard kleden vaak beperkt tot een bepaalde selectie. Wanneer je kiest uit het complete aanbod hoogwaardig tapijt, kun je écht eisen gaan stellen aan de kwaliteit.

Bijvoorbeeld tapijt met SDN garen. Dit tapijt verkleurt niet door zon of bij schoonboenen van vlekken, omdat het door en door geverfd is (het kan zelfs tegen bleek, dan weet je genoeg). Het is bovendien duurzaam geproduceerd; de toekomst van jouw kindje is belangrijk tenslotte.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay