behangboeken_decokay_elenbaasnoom20200409171802.webp

Behangboeken

Met zoveel schitterend behang wordt kiezen nog een uitdaging... Wil je je echt even onderdompelen in de wereld van behang, kom dan eens rustig onder genot van een kopje koffie of thee, onze behangboeken doorbladeren. We hebben er tientallen, zo niet meer, voor je klaar liggen.

Zien en voelen is zoveel beter dan online door foto’s klikken. Als je met je vingers over de glanzende reliëfs glijdt, of voelt hoe de gevlochten bamboe vezels een levendig patroon vormen, krijg je meteen een hele andere kijk op behang. De ontwerpen zijn tastbaar en springen van het ‘papier’. Van grote gouden vissen die door het water glijden, tot luipaarden, tijgers en kaketoes.

Als we zeggen springen van het ‘papier’ dan bedoelen we natuurlijk eigenlijk wat anders. Behang wordt zelden nog gemaakt van alleen ‘gewoon’ papier. Het is in de loop der jaren ingenieus geïnnoveerd, en is daardoor veel steviger. Behang wordt gemaakt wordt van stevige materialen als vlies en/of vinyl.

Daarnaast zijn er ook verrassende andere soorten wandbekleding. De trend is voelen. Zo is kurk terug voor op de muur (maar dan wel heel eigentijds) en velours voor bijvoorbeeld een lambrisering kijkt ook niemand meer van op. We mogen weer uitpakken namelijk.

We kijken graag met je mee om te adviseren. Weet je niet helemaal zeker of het behang van jouw keuze goed past bij jou thuis? Neem gerust een behangboek mee naar huis.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay