brave_ground_kleur_2021_flexa20200908112458.webp

Brave Ground combineren met andere kleuren

Met de kleuren die rondom de kleur van het jaar 2021 Brave Ground zijn samengesteld (The Trust space), tover je jouw huis om tot een harmonieus en ‘down to earth’-paleisje. Een veilige haven waar je op adem kunt komen. En of je nou een moderne, klassieke of Scandinavische woonstijl hebt, er is voor elke stijl wel een passend kleuren ensemble te vinden. 


Je weet het zeker, de kleuren in je interieur moeten anders! Er moet eenheid en balans in. Oh ja, en rust natuurlijk. Je denkt aan connectie met de natuur en haar zachte blauwe, groene en aardse tinten. Hoewel, in sommige ruimtes mag er ook wel wat pit bij. En je werkkamer, waar je nu zoveel tijd doorbrengt, mag ook best bruisen maar niet té overweldigend zijn. 

Een beetje leven in de brouwerij
Ga je voor de best gewaagde maar o zo verfrissende rode en roze tinten in combinatie met  neutrale kleuren? Dat staat lekker pittig in je woonkamer. En vind je het moeilijk in te schatten of die levendige rode en roze kleuren wel mooi overkomen, dan gebruik je gewoon een kleurtester! Daarmee schilder je kleine vlakken op je wand zodat je goed kunt zien wat bijvoorbeeld lichtinval doet met zo’n kleur in de ruimte. 

Rustig maar met een verrassende twist
Voor de hal en de keuken zijn natuurtinten fijn. Wil je het rustig houden maar toch verrassend uit de hoek komen? In plaats van een gehele muur te verven kun je dan ook eens denken aan een lambrisering op de wanden: Brave Ground op het onderste gedeelte en een zachtblauwe kleur erboven. Dat past zowel bij een moderne, klassieke als romantische woonstijl.

In je werk annex studeerruimte wil je geconcentreerd aan de slag, maar verlang je tevens naar energie. Warme okerkleuren, frisse gele en neutrale aardse tinten zijn hiervoor de perfecte combinatie. Heb je een aparte eetkamer- of ruimte? Dan passen zachte grijze en bruine tinten daar wonderwel. Ze scheppen het juiste sfeertje voor heerlijke avonden aan tafel met de familie.  
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay