arte_aruba_collectie20201016162410.webp

Nieuwe en oude woontrends

Met de oktober woonmaand voor de deur, dienen naast een nieuw kleurenpalet ook nieuwe interieurtrends zich aan. Wil je nu al weten wat we volgend jaar volop gaan zien? Bereid je voor op een jaar met nieuwe en vertrouwde trends. 

Navy is het nieuwe zwart
We zijn zo gewend aan zwart in ons interieur. De trend voor komend jaar is dat we in plaats van zwart meer en meer diep donkerblauw zullen zien. Dit komt terug in de kleur op de muur, of gordijnen maar ook in meubilair en accessoires. 

Lichte houtsoorten blijven 
Het lichte hout wat we zo goed kennen uit de Scandinavische stijl blijft. En komt niet alleen terug in je meubilair en in de vloer. De houten delen worden ook gebruikt om het plafond en de muur mee te bekleden. Hierdoor krijgt je kamer een nog warmere uitstraling. 

Natuur in je huis
De natuur halen we naar binnen toe, met natuurlijke materialen zoals rotan, bamboe, kurk, marmer en wol, die we volop terug zien in de interieurtrends.Het comfort dat deze materialen uitstralen omarmen we.  
We love to recycle

Gelukkig worden we ons steeds meer bewust van het feit dat onze bronnen niet onuitputtelijk zijn. Recyclen is de oplossing. Daarom houden we van de trend om restmateriaal en afval te hergebruiken in een nieuw meubelstuk of accessoire. 

Grijs op zijn retour
We houden van grijs. Even was de liefde over, maar deze komt nu in alle hevigheid terug. Wel zien we nieuwe toepassingen van deze kleur. Zoals bijvoorbeeld de betonlook die we kennen van sanitaire ruimtes en buiten. In ruimtes zoals de woon- en slaapkamer zien we deze wat ruwe afwerking van de muren ook steeds meer terug. 

Faceline art verovert onze harten
Een enkel kunstwerk aan de muur. Dat kan, maar steeds vaker zie je thema muren in een stijl of kleur. Faceline art gaan we zeker veel voorbij zien komen. Een gezicht wordt uit een pennenstreek getekend en is soms ook op meerdere manieren te interpreteren. Mooi!
 


 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay