desso_vloerkleed_grijze_hond20200224152005.webp

Huisdierproofhuis, de basis

Een huisdierproof interieur betekent prettig wonen voor zowel viervoeters als hun eigenaren. En dat wil je als dierenvriend toch! Slimme keuzes maken wat betreft vloer, gordijnen en meubels is stap één. Opvoeden stap twee.

Katten, en vooral kittens, houden ervan in jouw gordijnen en bankstel te hangen. Je doet er daarom goed aan iets in huis te plaatsen dat aantrekkelijker voor ze is, maar wel speciaal voor katten. Zo zijn er hippe krabpalen in de vorm van een cactus (blend lekker in je botanische of retro woonstijl!). Of houten tipi tentjes in DIY exemplaren. Dat is ook nog eens leuk om naar te kijken. Want zeg nou zelf, heel mooi zijn de standaard krabpalen niet. 

En dan de manden voor je harige huisgenoten. Die hoeven heus niet lelijk te zijn. Neem er een in de kleur van je interieur. Of van mooi materiaal zoals hout, draadstaal en stof. Een kleine zoektocht op pinterest levert je de meest stijlvolle items op: van relax-iglo tot loungekussen.

Naast de juiste opvoeding van je harige huisgenoten, is een praktische vloer zoals pvc, vinyl, laminaat of gietvloer essentieel. Haren en vieze pootafdrukken verwijder je zonder al te veel moeite. Denk ook aan afwasbare verf voor de wanden. Want vooral op de plek waar de hondenmand staat, heb je grote kans dat de muren vies worden. Afwasbare verf is er in diverse mooie afwerkingen, en bij kwaliteitsverf krijg je ook geen glanzende plekken als je een doekje over de muur hebt gehaald. Mooi en praktisch dus!
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay