vloerkleeddessoprecious20210719124700.webp

Licht of donker vloerkleed in je interieur

Nog niet toe aan een nieuwe vloer, maar kan je interieur wel een make-over gebruiken? Heb je wel eens aan een vloerkleed gedacht? Stoer, klassiek, modern of romantisch? Met kleden kun je eindeloos variëren. Voor welke sfeer ga jij?

Als je aan een nieuw interieur denkt, denk je misschien ook aan een nieuwe vloer. Toch is dat lang niet altijd nodig. Je vloer is zo veelzijdig als jij wil. Met een vloerkleed geef je je vloer net dat beetje extra en maak je de uitstraling van je interieur als nieuw! Wat heb je allemaal te kiezen?

Kleuren
Vloerkleden zijn ware kunstwerken. Niet alleen prettig aan je voeten, ze zijn ook nog eens een lust voor het oog. Met de kleur van je vloerkleed zet je de toon: ga je voor een kleur die terugkomt in je interieur, dan zorgt dat voor eenheid. Ga je voor een contrasterende kleur, dan maak je van je vloer een heuse eyecatcher.

Patroon
Niet alleen door de kleur zorg je dat je vloerkleed het beste tot zijn recht komt in je interieur, ook het patroon draagt daaraan bij. Heb je bijvoorbeeld een gaaf geometrisch patroon in je raamdecoratie, dan kun je dat laten terugkomen in het kleed. Deze herhaling zorgt voor rust en eenheid. Of ga voor een vintage look, waarmee je hip combineert met een vleugje klassiek. Stem hoe dan ook goed af, zodat het niet met elkaar vloekt.

Vorm
Dacht je dat vloerkleden rond of rechthoekig zijn? Think again! Kleden zijn er in alle vormen en afmetingen. Wat dacht je van organische vormen, met soepele lijnen. Of een zeshoekig kleed, dat elke vloer meteen een beetje extra geeft. Mooi en bijzonder, wat helemaal past bij jouw interieur. Voor welke vorm kleed ga jij?

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay