hoofdinspiratie_wijzonol_muurverf_woontrend_202220211015120526.webp

Woontrends

Wat gebeurt er met ons interieur in het nieuwe jaar? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?

Het jaar loopt al bijna weer ten einde. Dat is goed nieuws, want nu worden alle woontrends voor 2022 bekend gemaakt. Van de kleur van het jaar, tot vormen en materialen die veel gebruikt worden.

Nu is het natuurlijk niet zo dat ‘one size fits all’. Je ziet dan ook altijd dat er eigenlijk meerdere stromingen naast elkaar zijn. Niet iedereen zal de modekleur mosgroen, of terracotta in huis willen. Gelukkig brengen alle betere verfmerken - en zelfs Decokay - een kleur van het jaar uit. Bright Skies van Flexa, Olive sprig van Sigma, en Rustic Rosé van Decokay. Het fijne daarvan is dat ze met meerdere paletten komen, zodat je gemakkelijk de bijpassende kleuren kunt bepalen. Verder doen neutrale tinten als beige, taupe, en zachte pastels het goed.

Ronde, organische vormen zijn ín, maar je ziet ook veel strakke dessins als ruiten en lijnen. Eén en ander hangt natuurlijk af van de perfecte match die jij wil maken binnen jouw woonstijl. Maar wat we ook kopen, het moet van goede kwaliteit zijn, én duurzaam!

Duidelijk is dat we een vleugje nostalgie voelen naar vervlogen tijden. Retro (70’s) en Urban (90’s) maken een comeback. Een retro woonstijl heeft ronde vormen, design meubels en natuurlijke materialen. De Urban jaren ’90 stijl heeft koele, ruige materialen als beton en staal, met felle uitgesproken kleuren. Perfect dus voor industrieel wonen.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay