zwarte_deuren_en_kozijn20200818133701.webp

Zwarte lakverf voor binnenkozijnen

Zwarte kozijnen zijn niet meer weg te denken uit interieurs met een moderne look. Maar wist je dat zwarte kozijnen eigenlijk perfect passen in elke woonstijl? Dus ook in die van jou! 

TWIJFEL JE AAN ZWART IN HUIS?

zwarte lakverf haal je bij Decokay

STEL EEN VRAAG

Als je denkt dat zwarte kozijnen alleen geschikt zijn voor interieurs in bijvoorbeeld een industriële woonstijl, dan heb je het mis. In elk interieur brengen zwarte raam- en deurkozijnen direct een heleboel flair en elegantie met zich mee.

Ook haal je als het ware buiten naar binnen: als een schilderij omlijst je zo jouw tuin, je balkon of je terras. Een levend kunstwerk als toevoeging aan je interieur, met je kozijnen in de spotlight! Een geweldige toevoeging aan je huis dus. Ook in bijvoorbeeld een landelijke woonstijl geef je zo je interieur een finishing touch! 

Maar welke donkere kleuren zijn het meest gangbaar voor donkere kozijnen binnen? Kies je voor zwart, dan zijn RAL 9005 (pikzwart) en RAL 7021 (zwart/grijs) verreweg de populairste kleuren. Maar ook antraciet, ral 7016 wordt veel gebruikt voor donkere kozijnen.  

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay