decorspanoramiques_lessongestoscans_97520_roomshot20210527122820.webp

Vloerkleed in gele tint

Wie af en toe iets wil veranderen in zijn interieur zonder meteen de hele basis om te gooien qua vloeren en plafonds, zoekt het in de details. Al gaat dat wel net iets verder dan wat nieuwe accessoires en kussens op de bank.

De uitdrukking ‘go big or go home’ is beslist niet van toepassing op interieur design. Nergens kun je zo goed scoren met minimale middelen als in je eigen huis. De kunst is wel om het nét even wat doordachter aan te pakken. Door die leuke accessoires in een nieuwe modekleur een ‘partner in crime’ te geven.

Dat kan bijvoorbeeld perfect met een mooi vloerkleed op maat in de door jou gekozen accentkleur. Met een vloerkleed kun je uitpakken met een kleur statement en tegelijk verzachten. Kleden geven warmte aan een ruimte, en verbinden losse elementen. Door een zithoek zijn eigen kleed te geven, wordt het meer één geheel. Ook zorgt tapijt ervoor dat er minder los dwarrelende stofdeeltjes zijn in huis. Maar het grootste voordeel van een mooi tapijt is dat je het eens in de zoveel jaar gewoon kunt vervangen als je weer wat nieuws wilt.

Momenteel is geel een opvallende modekleur. Niet alleen doordat de kleur zelf een sprekende is in het spectrum, maar vooral ook doordat hij op een verfrissend nieuwe manier wordt toegepast. Geel in warme, welkome tonen, geel in vrolijke fleurige patronen, en geel in trendy clashend modern design; het kan allemaal.

Genoeg redenen dus om net iets groter uit te pakken bij de jaarlijkse mini-make-over van je huis. Kies je ook nog eens voor een totaal andere vorm kleed, precies passend bij jouw zitgedeelte, dan scoor je hoge ogen qua interieur design.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay