hotelblack_420210520124640.webp

Inbetweens met zonwerende functie

Lekker bakken in je tuin, of genieten van het binnenstromende zonlicht op de bank met een boek. Niks beters - zeker als dit volgt op donkere korte winterdagen. Maar alles op z’n tijd is de gulden middenweg!

Zonlicht op je scherm - als je aan het werk bent bijvoorbeeld - kan behoorlijk hinderlijk zijn. Ook constant zonlicht op je witte meubels, kozijnen en vloer zijn onwenselijk, aangezien ze daardoor onherroepelijk langzaamaan vergelen of verkleuren.

Om veel redenen is het dus fijn om af en toe even de zon buiten te kunnen sluiten. Dat kan natuurlijk met een mooie jaloezie. Of met shutters, door letterlijk ‘de luiken dicht te doen’. Maar is dat niet jouw stijl, dan zijn er nog genoeg andere opties.

Er is vandaag de dag een kust en keur aan high-tech stoffen en raambekleding die de truc doen zonder de lichtinval erg te hinderen. Hè? De zon buiten houden maar het licht binnen laten - hoe dan? Met de nieuwste Sunblock-techniek! Semi transparante stoffen met een metallic coating die UV-stralen écht tegenhouden.

Dit principe is niet nieuw. Dupligordijnen (van die mooie ‘gewafelde’ gordijnen) zijn al langer verkrijgbaar met een sunblock coating. Alleen zijn die dan ook niet transparant meer. Dat is meestal precies wat je beoogt ook, doordat je ze zelf op hoogte kunt instellen. Echt ideaal tegen inkijk waar jij het wil dus.

Maar zonwerende inbetweens zijn dus echt een unicum, met het beste van twee werelden. Benieuwd? Decokay heeft genoeg stalen om je hart sneller te doen slaan.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay