grijze_plissé_en_gordijnen_toppoint20201119104442.webp

Raamdecoratie en gordijnen in de kleur grijs

Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!

Met grijs kun je alle kanten op, en dat is voor raamdecoratie heel handig! Kies je gordijnen, dan kun je die laten opgaan in de rest van je interieur, door te werken met een fijn en subtiel dessin. Wil je juist dat je gordijnen opvallen en een echte smaakmaker zijn? Kies dan voor grijs met een grafisch patroon in een trendkleur zoals turquoise. Of combineer ze met een andere grijstint voor een prachtig effect dat eenheid brengt in je interieur.

Heb je veel natuurlijke kleuren in je interieur? Ook dan is grijs ideaal om mee te combineren. Zo komen aardetinten helemaal tot hun recht met bijvoorbeeld rolgordijnen met een betonlook of betonpatroon. Ook bij pasteltinten kun je gaan voor bijvoorbeeld lichtgrijs, om de uitstraling van pastel nog zachter en aangenamer te maken.

Ga je voor vitrage of inbetween? Met donkergrijs of antraciet valt het licht prachtig naar binnen, waardoor je het contrast tussen buiten en binnen versterkt. Genoeg te kiezen dus, waarbij je van één ding zeker kunt zijn: met grijs is het nooit saai in je interieur!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay