shutters_en_houten_jaloezieen_hamtons_style20200323161626.webp

Hamptons style, voor het raam

Of je nu in een villa of klein huisje woont, bij een woonstijl à la Hamptons hoort raambekleding van effen stoffen en natuurlijke kleuren, her en der opgevrolijkt met een maritiem streepjesdessin. 

Woon je echt aan zee, dan wil je de aandacht vestigen op de buitenwereld en houd je de basis in huis neutraal. Maar ook als je enkel het strandsfeertje wil nabootsen, is dat aan te raden. Zo passen stijlvolle shutters in het wit prachtig bij zo’n beachstyle. En je regelt er perfect de lichtinval mee. 
 
Natuurlijke materialen zijn belangrijk in het wonen aan de kust of in een Hamptons interieur. Daarom zijn jaloezieën van bamboe of hout ook zeker geschikt. Ook daarmee kun je naar hartenlust spelen met het licht. En door hun eenvoud heeft dergelijke raambekleding een rustig effect.

Een vouwgordijn van hoogwaardige kwaliteit in een natuurlijke tint is tevens een optie. Wil je toch graag een patroontje in het stof, kies dan voor een streepdessin. Zo blijf je in de maritieme Hamptons sferen met luxe zeiljachten.

Lange, lichte en soepelvallende stoffen gordijnen in wit, zand, off-white en grijsnuances zijn ideaal voor een grote raampartij of openslaande deuren. Een transparante stof is natuurlijk ook prachtig. Hang gordijnen op met een mooie waveplooi voor een golvende, rijke uitstraling. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay