scrap_wood_arte_behang20201104150145.webp

Houtlook op de muur met behang

De chaletstijl staat bekend om het gebruik van veel hout en donkere kleuren. Dit maakt het erg knus in huis en geeft een warme en gezellige sfeer. Maar hoe zien de muren bij deze woonstijl eruit?

Om maar meteen met de deur in je chalet te vallen: kies voor hout op de muur! De schrootjes zijn binnen de chaletstijl nog altijd helemaal hip! Of kies ervoor om een aantal steigerhouten planken tegen de wand aan te schroeven. Dat staat bijvoorbeeld prachtig achter jouw leren Chesterfield bank.

Is echt hout aan de muur iets te heftig? Kies dan voor een fotobehang met houtprint. Behang een muur in het halletje met dit behang. Dat is gezellig binnenkomen en zo waan jij je meteen in je eigen wintersportchalet. Er zijn trouwens verschillende typen houtprint. Van sloophouten planken tot haardvuur blokjes of boomstammen. En wil je helemaal ‘out of the box’? Dan kun je altijd nog een berkenbos fotoprint op de muur aanbrengen. 

Liever met de kwast aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Denk vooral eens buiten de gebaande paden. Kies voor een donkerpaarse kleur, bordeaux rood, donkergroen of donkerblauw. Ook bruintinten passen goed binnen deze chaletstijl. Verf eens een wand in een donkerbruine tint. En psst… De nieuwe kleur van het jaar 2021 (Brave Ground by Flexa) past stiekem ook wel heel goed bij de chaletstijl. De kwast mag ook over de kozijnen. Ouderwets kastanje bruine kozijnen passen goed bij deze stijl!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay