romantische_houten_vloer_decokay_design20200703115224.webp

Vloer met houtlook in een romantisch interieur

Een romantische woonstijl helemaal afmaken met de perfecte vloer? Waar kies je dan voor? Hout, beton, of toch landelijk wit? Dat romantiek gewoon voor het oprapen ligt lees je hier. 

Als ik zeg romantische huiskamer, dan zie je het misschien al helemaal voor je. Een prachtig bloemen behang, weelderige gordijnen, meubels waarin je lekker kunt wegkruipen. Maar welke vloer maakt jouw romantische interieur nou helemaal af? Je leest het hier! 

De perfecte vloer past niet alleen in je interieur, het mag best een eyecatcher zijn. En lekker praktisch natuurlijk! Elk materiaal neemt zijn eigen romantische kwaliteiten met zich mee. Hout geeft een natuurlijk accent, maar vinyl of pvc in een zachte kleur maken je interieur ook helemaal af.

Alle dessins van tegenwoordig geven genoeg mogelijkheden. Ga je voor speels? Kies dan voor een visgraat houten vloer, of verf je houten vloer wit, waarmee je het nog lichter en ruimtelijker maakt... Liever wat gedurfder? Stoer beton kleurt prachtig bij bijvoorbeeld een muur in een zachte, lichte kleur. Combineer je dit bijvoorbeeld met een lichtgrijze bank of kast in een zachtgrijze tint, dan versterkt dat de romantische uitstraling nog meer. Heb je een muur in een donkere kleur, bijvoorbeeld geverfd in een grijze kalk- of krijtverf, dan accentueert een lichte houten vloer dit helemaal.

Een hele nieuwe vloer hoeft natuurlijk niet. Een vloerkleed geeft je interieur een instant romantisch tintje. Kies je bijvoorbeeld een kleed waarin ook de kleuren van je muur voorkomen, dan breng je eenheid en rust. Of kies er een met zachte, opvallende kleuren die juist helemaal niet in je interieur voorkomen, om een extra accent te leggen.

Kortom, je vloer is dé smaakmaker van je romantische interieur waarin je kunt spelen met kleuren en dessins. Welke vloer kies jij?

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay