hoofdinspiratie_barn_deur_scandinavisch_wonen20211015104331.webp

Trends bij Scandinavisch wonen

Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

Ook zo blij met je Scandinavische inrichting, maar toe aan wat speelsheid? Dan ben je niet de enige. Wit is zo wit en hout is zo hout… Wat gebeurt er, dat zelfs deze woonstijl een lichte verandering ondergaat?

Niets vreemds. We bewegen mee met de tijd. In interieur design waait een nostalgische wind die zelfs de ongenaakbare Scandinavische woonstijl treft. Tegelijk claimen we een plek voor onszelf waar we vrije expressie hebben. Die elementen samen resulteren in een paar heel interessante toevoegingen aan dit koele, en toch warme interieur van het hoge Noorden.

Een beetje kleur mag weer in Nordic living. De stijl is van oudsher een landelijke-, dus is het niet vreemd dat naast zachte pastelkleuren, ook voor natuurlijk groen gekozen wordt. Enkele donkere, houten vintage meubels met ronde vormen maken het geheel af.

En wie de barn deuren al had geïnstalleerd, zit nu vertwijfeld naar de woonbladen te staren omdat zowel witte als zwarte deuren met glas trending zijn.

Eén ding is niet veranderd: minimalistisch functioneel blijft de boventoon voeren. Creëer ruimte door verlichting weg te werken aan de wand, één grote rechte eettafel, less is more. De ruimte om te bewegen ontstaat bij de kunst van weglating. Alleen het beste komt erin bij Scandinavisch wonen 2.0. Dat betekent geen gang meer naar dat grote bekende warenhuis, maar naar de rommelmarkt!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay