riviera_maison_bn_walls20201201142314.webp

Kerstversiering laten matchen met je interieur

Kerst in huis hoeft geen bonte kermis te zijn. Heb je net de wanden in een prachtige kleur geverfd? Pas daar dan de kerstdecoraties slim op aan! Zo komen zowel kerstboom als muur nog beter tot hun recht. 

De voorpret van je huis in kerstsferen decoreren is misschien nog wel leuker dan de kerstdagen zelf! Maar wat als je bang bent dat je decoraties ontzettend vloeken bij je gekoesterde behang of geverfde wanden? Geen nood, bij elke kleur en woonstijl zijn de juiste kerstkleuren te vinden. 

Heb je een gewaagde zwarte wand, dan zul je zien dat zilveren kerstballen, twinkelende lichtjes en blinkende kandelaars daar mooi bij uitkomen. Ben je verknocht aan je botanische woonstijl met groene muren en junglebehang? Dan kun jij los met de Wild Glam kersttrend, vol spannende dierenprints, veel groen, goud en okergeel. De wanden in huis blenden dan als het ware met je kerstversiering. 

En hoe combineer je een stoere industriële woonstijl met kerst? Koper en aardetinten zijn hier belangrijk! Koper samen met wanden met een grove structuur, zoals houtlook behang, matte muurverf of glazen deuren, staat chique en warm. Hang de kerstboom dus vol met warme koperkleurige decoraties, versier je huis met metalen rendierfiguren en drapeer grote kussens in aardetinten voor de haard.

Wil je dat kerst toch echt het traditionele winter wonderland gevoel met zich meebrengt? Dan ga je voor zachte, warmwitte kleuren. Wanden in off-white, neutrale tinten en pastels passen daar uitstekend bij. En heb je een wandrek tegen de muur staan? Vervang de huidige vulling dan eens door kerstdecoraties in één kleur en hang er leuke kerstlampjes aan of in.

Bedenk ook dat een mooie grote glazen vaas met groene takken erin, bij elke wand en kerststijl prachtig staat! 
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay