klein_behuist_raamdecoratie_decokay_design_grijs_licht_doorlantend20200306144408.webp

Klein behuisd, voor het raam

Grote raampartijen zijn niet alleen levende schilderijen, ze zorgen ook nog eens voor licht in je huis. En dat wil je, zeker bij een klein huis, zoveel mogelijk. Daarbij zijn veel ramen een goed excuus om je te buiten te gaan aan geweldige gordijnen.

In een kleinere woning kies je het liefste voor lichtdoorlatende gordijnen. Juist omdat je zoveel mogelijk licht wilt binnenlaten, maar tegelijkertijd ook privacy wilt hebben. Een duo rolgordijn is dus heel geschikt. Evenals een plissé met top down & bottom up systeem. 

Voor de keuken is een praktisch vochtbestendig rolgordijn een fijne optie. Het neemt geen ruimte in beslag, is functioneel én past in elke woonstijl. Dat geldt ook voor de badkamer. Een mooi soepelvallend lang stoffen gordijn staat prachtig bij ramen in de woonkamer die van plafond tot grond lopen. Je kunt ook kiezen voor een inbetween licht gordijn in combinatie met een duo rolgordijn. 

Wil je een industriële uitstraling, dan zijn horizontale jaloezieën van aluminium perfect. Meer modern of landelijk, denk dan eens aan shutters of plissés. Uiteraard doet de kleur ook veel.

Heb je de muren, vloer en meubels licht gehouden of in koele tonen, doe dat dan ook met je raamdecoratie. 

Dol op patronen en dessins? Toch beperk je die in de stof het liefst tot een minimum. Want in een kleine ruimte hebben ze een uitvergrotende werking.  

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay