zwarte_muur_met_muurverf20201026134609.webp

Zwarte muur met muurverf of behang

Op zoek naar een nieuwe look voor je interieur? Dan begin je met het kiezen van de kleuren. Wordt het pastel, wit of zacht naturel? Waarom niet gewoon gedurfd zwart? Behalve dat je sfeer en eenheid creëert, geef je met zwart je interieur een stoere en elegante uitstraling

Bij zwart in je interieur denk je misschien dat het de ruimte donker maakt. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn als je het combineert met contrasterende kleuren. Hiermee creëer je balans tussen licht en donker, wat juist een extra boost geeft aan je interieur.

Een zwart geverfde muur geeft een extra dimensie in ruimtes die al licht zijn van nature. Een huiskamer waar veel natuurlijk licht binnenkomt, is dus uitermate geschikt om een vleugje zwart aan te brengen. Kies je voor een matte verf, dan geeft dat een rustig effect. Schilder je de muur met een glanzende verf, dan springt deze er als het ware uit. Extra leuk als blikvanger!

Om de kleur te breken, kun je een wandkast kiezen van een natuurlijk materiaal zoals hout. Of een open kast met stalen frame voor die kenmerkende industriële look.

Liever zwart met een dessin? Kies dan een fotobehang met een opvallende print in contrasterende kleuren. Laat je die kleuren op andere plekken terugkomen, dan zorgt dat voor nog meer eenheid in je interieur.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay