roze_tapijt_in_masterbedroom_desso20200508143837.webp

Slaapkamer vloer voor warme voeten

De vloer is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je je slaapkamer een nieuwe look wil geven. Toch is wat er op de grond ligt een belangrijk onderdeel van je slaapkamer. Niet alleen wat betreft inrichting; ook het materiaal dat je kiest, bepaalt hoe jij aan de dag begint. 

Vind jij dat ook zo fijn? Wakker worden en je voeten even laten rusten op een warme ondergrond? Of vind je het juist heerlijk om na het wakker worden direct met beide voeten op de grond te staan? Het materiaal van de slaapkamervloer bepaalt wat jouw voeten als eerste voelen zodra je uit je bed stapt. En dat is niet alles waarvoor een goede vloer belangrijk is. Wat dacht je van de schoenen die je uittrekt na een drukke dag, of rondslingerend wasgoed dat zijn weg naar de wasmand nog niet heeft gevonden? Omdat je slaapkamer niet alleen een kamer is om in te slapen, moet ‘ie tegen een stootje kunnen. Hoe kies je jouw ideale slaapkamervloer?

Een onderhoudsvriendelijke vloer van vinyl, laminaat of pvc, is ideaal voor in je slaapkamer. Wil je toch graag warme voeten, combineer deze dan met een jute of sisal karpet of vrolijk vloerkleed. Tapijt geeft een luxueuze sfeer, die je slaapkamer meteen een warme uitstraling geeft. Iets meer onderhoud, maar wel een aangenaam en gezellig effect.

Naast het praktische aspect, draagt ook de kleur van de vloer bij aan de sfeer van je slaapkamer. Kies een lichte kleur waarmee het lijkt alsof je slaapkamer ruimer is. Combineer dat met een opvallende kleur voor een speels effect. Of ga voor een vloer in een donkere kleur, om zo de warme sfeer van jouw slaapkamer nog meer te benadrukken.

Dus wat je ook kiest, geef jouw slaapkamer de finishing touch met een vloer van je dromen!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay