meidenkamer_luxaflex_roman_shades20200204105307.webp

Meidenkamer, voor het raam

Heb jij ook een ‘meid’? Oftewel een pré puber? Ze zijn in die fase nog wel ‘meisje’ maar niet echt kind meer, en nog net geen jong dametje... Zo ja, dan weet je hoe deze fase vaak gepaard gaat met de nodige schaamte. 

Dus in deze periode zul je regelmatig horen ‘Gauw mama, doe de gordijnen (of deuren van bijvoorbeeld een pashok) dicht! Anders zien ze me!’ Voor de meidenkamer vraagt dit ‘dingetje’ dus om een nieuwe oplossing voor de ramen. (Als je niet wil dat ze continu met licht aan - en de gordijnen dicht - door de kamer lopen tenminste.) En die oplossing is er gelukkig. 

Daar waar je jarenlang niets anders had dan gordijnen, eventueel gecombineerd met vitrage, rolgordijnen, vouwgordijnen, of plakplastic op het raam, is er tegenwoordig iets nieuws dat beide combineert. Alle voornoemde opties hebben namelijk de eigenschap dat ze óf blinderen, óf doorkijk mogelijk maken. Maar heb je wel eens gedacht aan de zogenaamde Multishades of Twist® Shades? Wat zijn dat, en hoe werkt het nou precies? 

Dit type rolgordijnen is gemaakt van een dubbele laag stof. De stof bestaat uit banen waar je om en om wel of niet doorheen kan kijken. Als je ze in de juiste stand rolt, zie je dus niets meer binnen, of juist alles. Het grote verschil met overige raambekleding, is dat als ze dicht zijn, ze evengoed nog veel licht door laten. (De lichte varianten meer dan de donkere, maar dat spreekt voor zich.)

Heb jij ook zo’n mooie dame in de dop, dan is deze raambekleding dus super geschikt voor de meidenkamer en bovendien qua prijs vergelijking een stuk voordeliger dan dubbele raambekleding op moeten hangen. Maar wil jouw dochter toch liever een pikdonkere kamer als ze gaat slapen, dan combineer je ze natuurlijk met een paar overgordijnen in uni-kleur.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay