history_of_art_as_creation20201130125444.webp

Botanische inrichting, wat doe je met de muren?

Met de trend van natuurlijk wonen kun je je uitleven op de muren in je huis. Verf ze in een wittint, aarde kleur of ga voor een mix van groen en grijs. En de eyecatcher? Een mooi behang met botanische print of wat dacht je van een verticale tuin!

Ben je toe aan sereniteit en harmonie in je interieur? Wil je dat je huis een veilige plek is waar je tot rust komt? Nature calls! Want natuurlijke elementen brengen dat allemaal in je interieur. De wanden lenen zich daar bij uitstek voor. Pas zachte kleuren uit de natuur toe, zoals groen, aardetinten en wittinten, zandkleuren en eventueel okergele of roestige kleuren. In matte muurverf staan ze prachtig en hebben een kalmerende werking. Voor een poederachtig effect gebruik je krijtverf. Daar kun je tevens een verloop in kleuren mee maken. Wauw!

Boots de weidsheid van een savanne, een eindeloze woestijn of een sprookjesachtig bos na met (foto)behang. Er zijn diverse behangcollecties die dergelijke, natuurlijke landschappen heel subtiel weergeven met enkel kleur en structuur, maar er zijn er ook die levensechte prints vertonen met zachte, ingetogen kleuren. Zo waan je je echt midden in de natuur. Behang er één wand mee, zodat het een blikvanger is en houd de overige muren rustig met neutrale kleuren.

Helemaal van nu is een speelse collage van rieten manden, schalen van zeegras, bamboe mandjes, gedroogde palmbladeren en spiegels met een rieten lijst aan je muur. Gebruik verschillende kleuren voor een natuurlijk en creatief geheel. Wil je toch wat doen met echt groen op de muur? Dan is een verticale tuin een mooie en gezonde uitdaging. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay