bn_walls_cirkel_creme_kleurige_bloemen20201019164512.webp

Subtiele muurbekleding, muurverf of een behang cirkel als eyecatcher

Ook op de muur zien we dit jaar de natuurlijke kleuren en materialen terug. Behang met een  grove linnenlook, luxe satijn of in dierenhuid prints. En wil je graag een strak gestucte muur? De mogelijkheden qua kleur zijn eindeloos.

Voor muurbekleding maken de zogenoemde ‘valse uni’s’ hun opwachting. Faux Uni behang doet effen aan, maar krijgt een heel andere uitstraling door subtiele printjes en structuurtjes.
Eén muur met dit behang is prachtig, maar pas het gerust toe in de hele ruimte. Dat kan zonder problemen omdat die valse uni’s een heel subtiele uitstraling hebben.

Een andere trend voor 2021, hoewel dit jaar al ingezet, zijn muurcirkels. Cirkel behang wordt het ook wel genoemd. In de leukste dessins en afbeeldingen. Van het melkmeisje tot mistige Scandinavische gebergtes. En van een levensgrote hertenkop tot de bloesem van Van Gogh. Behangcirkels zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en maken een écht statement piece van je muur. 

Naast natuurlijke materialen en kleuren zien we ook dat er geëxperimenteerd wordt met vlakken en vormen in andere kleuren die worden gecombineerd als blikvanger op de wand. Een muurgrote pronkkast, de xxl versie van de ouderwetse letterbak, in dezelfde kleur als de muur zien we weer terug in de trends van 2021. In deze kast verzamel je je vondsten en pareltjes. Dat kan in een thema (bijvoorbeeld souvenirs) of kleurenrange.

Een muur vol met diverse foto’s, poster en kunst in een thema of kleurstijl past ook helemaal in de trends van vandaag en morgen. Deze muurdecoratie is makkelijk te wijzigen wanneer je de kunst in wissellijsten ophangt. Deze wissel je in een handomdraai en zo is een aanpassing van thema of kleur geen enorme investering.

Hout zien we terug als bekleding op de muur. Underlayment dat je doorvoert in de meubels (bijvoorbeeld de keuken of de slaapkamer), net als muren van steen, die een hele tijd in het verdomhoekje hebben gezeten, zijn weer terug van weggeweest. En past deze comfortabele warme stijl niet bij jou? Gelukkig is er ook een andere trend, namelijk hoe stoerder hoe beter. Zoals de beton look met een industriële uitstraling, die jouw interieur de uitstraling van 2021 geeft!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay