eijffinger20230323143441.webp

Behang hip & trendy

Behang is er in alle mogelijke dessins, van botanische print tot aqua met roze vogels!

Met een mooi behang kun je in een ruimte een echt statement maken. Wij voeren diverse, gerenommeerde behangmerken met unieke collecties. Eigentijds, klassiek, modern, of behang voor de kinderkamer. Zo kun je een ruimte met hippe, botanische prints omtoveren tot een ware oase van rust, met veel groene elementen. Of je kunt juist kiezen voor een strakke loft stijl, met betonlook behang. Met de opvallende retro dessins van grafische vormen creëer je een hippe ‘urban jungle’ stijl. 

Maar uitpakken kan ook met zogenaamde ‘uni’s’; effen behang in de exacte on-trend kleuren van het moment. Ook de collectie effen behang heeft namelijk opvallende extra’s verwerkt in het materiaal. Soms wordt met een klein zilverdraadje of glans een bijzonder effect bereikt, maar er wordt ook met relief gewerkt, waardoor een ‘simpel’ behangetje verheven wordt tot kunstwerk.

Of je nu kiest voor stippen of strepen, voor fotobehang of kinderbehang, de keuze is bijna te groot… Zo is er voor de kinderkamer zelfs behang waar je elke dag een ander tafereel mee kunt maken. Je eigen droomwereld maken; je kunt het zo gek niet bedenken of er is een behang voor jouw stijl en smaak. Bovendien bieden wij behang aan tegen internetprijzen.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay