pureoriginal_woonkeuken_kalkverf20200117152550.webp

Op de muur in de woonkeuken

Heb je een nieuwe keuken? Dan heb je zeker met zorg de kastjes en het werkblad uitgezocht. Ook de apparatuur in je woonkeuken voldoet aan al je wensen.

Maar heb je er ook over nagedacht dat je de muur kunt gebruiken als detail waarin je juist jouw keuken helemaal kunt afstijlen?

Het is misschien best voor de hand liggend om de muur lekker wit te laten, maar de trends van nu geven zoveel ruimte om eens lekker te knallen. Wat vind je ervan om een mooie kleur zoals koper of okergeel te gebruiken? Of een behang van een natuurlijk materiaal zoals linnen of kurk? Of juist een mooie print of een fotobehang.

Maar ook een bestaande keuken kun je met wat simpele aanpassingen helemaal naar jouw zin maken. Niets zo makkelijk als een nieuwe kleur op de muur. Afwasbare verfsoorten zijn super fijn voor de keuken. Een doekje eroverheen en weg zijn de vlekken.
Dus staat de keuken je niet helemaal aan, maar is er geen budget voor een totale nieuwe? Ga dan op zoek naar een kwalitatief goede verf in een mooie kleur en pak die muren aan. Aangevuld met mooie accessoires en mooie raambekleding maak je er dan ook een prachtig geheel van. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay