interfloor_furore_s_tapijt_108020230331152817.webp

Welke vloer past bij mij?

Een vloer is het meest gebruikte onderdeel van een woning. Kwaliteit staat dan ook voorop. Wij hebben een uitgebreide collectie stijlvolle vloeren, waarbij de kwaliteit altijd leidend is. 

Ontdek de perfecte vloer voor jouw woonstijl

Maak een afspraak voor een persoonlijk winkelbezoek

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Met een vloer leg je de basis voor je interieur en woonstijl. Dat is heel persoonlijk, maar in iedere stijl van groot belang. Houd je van een strakke loft stijl - of juist van een meer robuuste- of klassieke stijl? Bij elke stijl, past een andere vloer.

Daarnaast is er nog het aspect ‘gebruiksfunctie’. Wat is bijvoorbeeld de krasvastheid van een vloer, of de belastbaarheid, of de geluiddemping of vochtbestendigheid? En wat dacht je van isolerende aspecten… Daarover gesproken, welke vloer gaat goed samen met vloerverwarming?

Jouw wensen staan voorop bij de keuze voor een soort vloer. Wil je een zachte en warme ondergrond onder je voeten, dan kies je voor tapijt. Maar een gezin met kinderen of huisdieren heeft meer aan een vloer die gemakkelijker is in onderhoud. Dan zijn PVC, laminaat of vinyl een goede keuze.

Enerzijds maakt de keuze van materiaal uit, anderzijds de manier van leggen. Wij adviseren je graag over welke vloer het beste bij jouw behoeftes past.

Deel dit artikel

Heb je vragen over de ideale vloer voor jouw woning?

Stel je vraag aan onze vloerspecialisten

VRAAG HET ONZE EXPERTS

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay